Småfolkets Bio

Småfolkets Bio är ett filmprogram för barn i åldern 2-6 år som introducerar de yngsta till bioupplevelsen!

Barnen får varsin biljett i kassan och välkomnas sedan med en presentation i salongen om hur det går till att titta på film på bio.

Filmerna är ca 30-45 min långa.

Info och bokning

Ordinarie pris: 40 kr
Förskolepris: 25kr/barn (Gratis för medföljande förskolepersonal)

För faktura, ta med rekvisition till visningen eller underlag med förskolans namn, avdelning, antalet personer (inkl vuxna), telnr och fakturaadress, referens och ev. kod. (som du får av din ekonomiavdelning).

Mallen för rekvisition

Hjärtligt välkomna!

Filmer

LEA OCH SKOGSPIRATERNA

När Leas lillebror försvinner i skogen måste hon trotsa sin rädsla för skogen och bege sig ut för att leta efter honom.
Hon träffar kapten Bik, en liten maskliknande varelse som påstår sig vara en skogspirat med en armé på tusen pirater. Vik och Dot, de två andra piraterna, upprätthåller kaptenens illusion om att vara många, genom att förflytta sig snabbt när han räknar dem.

Visas 11, 12, 18, 19, 25 & 26 september

SAGOLAND

Fantasifullt och filosofiskt för de minsta med de tre filmerna Månulvarna, Roboten och Valen och Sigrid och Natten.
Filmerna avhandlar stora känslor och etiska dilemman – sorg och försoning, att osjälviskt rädda djur och natur, utsätta sig för vatten fast man är en robot och att längta bort och kanske hitta hem på kuppen.

Visas 2, 3, 9, 10, 16  17 oktober

LILLA SPÖKET LABAN – VÄRLDENS SNÄLLASTE SPÖKE

Sex animerade episoder med barnens favoritspöke Laban.
Lilla spöket Laban är inte riktigt som andra spöken, han är nämligen rädd för mörker. Han är världens snällaste spöke vilket inte är lätt när man ska skrämmas och vara läskig. Laban vill ju så gärna, och han gör sitt bästa för att kunna spöka lika bra som pappa, mamma och lillasyster Labolina.

Visas 23, 24, 30 & 31 oktober och 6 & 7 november

MOLLY MONSTER

Molly Monster är ett litet monster som bor i monsterland med sina monsterföräldrar och sin bästa vän Edison, som är en mekanisk leksak.
Mollys uppförande är inte så monsterlikt som hennes föräldrar förväntat sig, men det gör inte så mycket för de inser att hon kommer att växa upp ändå, eller kanske inte, vilket de också tycker är helt okej.

Visas 13, 14, 20, 21, 27 & 28 november