fbpx

Hagabions vänner

PREMIÄRER FÖR HAGABIONS VÄNNER

Fredag 2 juni
NORMAL

Fredag 2 juni
DE ÅTTA BERGEN

 

VAD ÄR HAGABIONS VÄNNER?

Stödmedlemskap för dig som vill stötta föreningens verksamhet och vårt engagemang i spridningen av kvalitetsfilm, men som inte kan arbeta aktivt på biografen.

Intresserad? Maila birgitta@hagabion.se. Du får en bekräftelse på mail att medlemskortet finns i kassan att betala och hämta. Medlemskap kostar 500 kr och gäller i 12 månader.

Som Hagabions Vän har du möjlighet att få en biljett utan kostnad till valda premiärer. Vilka filmer som ingår publiceras på hemsidan och i nyhetsbrev till Hagabions Vänner för den som lämnat mailadress.  Medlemskapet garanterar inte en biljett, utan vi reserverar oss för slutförsäljning.

I gengäld sprider du som Vän info om Hagabions filmer och visningsverksamhet till vänner, bekanta, släktingar och arbetskamrater. I foajén finns programfoldrar och trycksaker du kan ta med och dela ut. I sociala medier, på Facebook och Instagram, får du gärna gilla och dela våra inlägg.

Biljetter till premiärvisningarna hämtas ut direkt i biljettkassan och kan reserveras per telefon under kassans öppettider.

Tel: 031-42 88 10

Tidigare premiärer 2023

THE GOOD DRIVER
ELLOS EATNU – LÅT ÄLVEN LEVA
SJÄLEN FÖR FAN
MADELEINE OCH TAXICHAUFFÖREN
MEDELHAVSFEBER
PÅ HVITFELDTSKA BODDE VI
UNDER FIKONTRÄDEN
BUTIKEN
DEN TYSTA FLICKAN
VÄRLDENS LYCKLIGASTE MAN
MOTSTÅNDAREN
EO
DEN BLÅ KAFTANEN
VÄRLDENS BÄSTA CHEF
EN VACKER DAG …
MARSCHEN MOT ROM
NO BEARS
AFTERSUN
GODLAND
RODEO
BRIGHTON 4:E GATAN
HOLY SPIDER