fbpx

Ma Belle, My Beauty

  •  Marion Hill
  •  Drama, Romantik
  •  96 min
  •  USA, Frankrike

Regissören Marion Hill har skapat en intagande film, med perfekt gehör för känslan hos loja, heta sommardagar, som lovprisats av kritiker för sitt inkännande porträtt av polyamorös kärlek.

Det nygifta paret Bertie och Fred har en mestadels behaglig tillvaro i södra Frankrike. Bertie sörjer dock sin mor och kan inte riktigt få igång kreativiteten. Illavarslande, då deras band snart ska ut på turné igen. I hopp om att ge sin fru gnistan tillbaka bjuder Fred in Lane, en kvinna som var i deras förhållande under tiden de bodde i New Orleans. Men återföreningen är inte oproblematisk. När Lane och Bertie möter varandra igen väcks både passion och gamla känslor av svek till liv på nytt. När ytterligare en person kommer in i bilden är scenen upplagd för komplikationer under den heta sensommarsolen.

Biljettinfo:
Köper du tre eller fler biljetter vid samma tillfälle till valfria föreställningar i festivalen FILM OUT VÄST får du rabatterat pris 80 kr/st. Gäller endast vid biljettköp i Hagabions biljettkassa.
(Gäller inte BROS och TRAVESTI ODYSSEY, som har ordinarie pris, men kan kombineras så att du får rabatt på biljetterna till andra föreställningar.)

Filminfo

OriginaltitelMa Belle, My Beauty
GenreDrama, Romantik
LandUSA, Frankrike
RegissörMarion Hill
SkådespelareIdella Johnson, Hannah Pepper, Lucien Guignard
Längd96 min
ÅldersgränsFrån 15 år
Språk talEngelska, franska
Språk textSvenska
Premiär25 april 2022