fbpx

Labor

  •  Tove Pils
  •  Dokumentär
  •  96 min
  •  Sverige

SAQMI presenterar Nightfall - Queer Talks & Screenings #13 När Hanna reser till San Francisco blir hon förälskad i höjderna, atmosfären och en vibrerande queerscen. På en fest träffar hon Chloe och Cyd som båda är sexarbetare. Film&samtal med Tove Pils och en sexarbetare från Red Umbrella Sweden - organisation och community för och av sexarbetare.

Hanna som vill hitta ett sätt att stanna i San Francisco lockas av de stora summor pengar de drar in. Men då hon inte vågar jobba ensam tar Chloe henne under sina vingar och de börjar sälja sex tillsammans. Samtidigt som Hanna känner att hon hittat hem i San Francisco, skaver det i henne att hon inte kan berätta för sina föräldrar att hon sexarbetar. Skulle de kunna förstå? Tove Pils utforskar en queer gemenskap som utmanar synen på sex och arbete.

Lördag 2 december kl 18:30
SAQMI presenterar Nightfall – Queer Talks & Screenings #13
Film & samal med Tove Pils och en sexarbetare från Red Umbrella Sweden – organisation och community för och av sexarbetare.
OBS! Samtalet kommer att spelas in av SAQMI för att bevaras i arkivet.

Film OUT West
Biljettpris: 100 kr.
Köp tre eller fler biljetter till valfria föreställningar i Film OUT West till rabatterat pris 80 kr/st. Gäller vid ett och samma köptillfälle endast i Hagabions biljettkassa, men erbjudandet kan nyttjas flera gånger.

Visningar

Vecka 48
lördag 2 december18:30 (salong 1) - Film OUT West: SAQMI Nightfall - film & samtal med regissören Tove Pils Biljetter

Filminfo

OriginaltitelLabor
GenreDokumentär
LandSverige
RegissörTove Pils
SkådespelareHanna, Chloé, Syd
Längd96 min
ÅldersgränsÅldersgräns ej fastställd
Språk talEngelska
Språk textSvenska
Premiär21 oktober 2023

Ingår i serie: