fbpx

Forgotten Roads

  •  Nicol Ruiz Benavides
  •  Drama, romantik
  •  72 min
  •  Chile

Friheten är ensam men oumbärlig. I "La nave del olvido (Glömskans skepp)" lär Claudina känna grannfrun Elsa, som sjunger på en bar, El Porvenir, och hon upptäcker kärlek och sexualitet hos en annan kvinna.

I en by kallad Lautaro, där man kan sikta skepp av okänt ursprung, träffar vi Claudina, en äldre, traditionell kvinna, vars man har gått bort. Därför flyttar hon in hos dottern som hon inte står på god fot med och som är rädd att få skämmas över henne. Där finns grannfrun Elsa, som sjunger på baren ”El Porvenir”. Claudina upptäcker sin sexualitet och friheten i kärleken till en annan kvinna, som kommer att hjälpa henne förstå att friheten är ensam men oumbärlig.

Tips! Vid köp av minst 4 biobiljetter (kan kombineras med andra föreställningar i festivalen Film Out West) är biljettpriset 60 kr/st, om de köps samtidigt i biljettkassan.

La nave del olvido de Nicol Ruiz (Chile, 72 min)

En un pueblo llamado Lautaro, donde se avistan naves de origen desconocido, Claudina, una mujer de campo de 70 años, tras la muerte de su esposo, descubre su sexualidad y la libertad con el amor de otra mujer. Ayudada por esta, Claudina comprenderá que la libertad es solitaria, pero irrenunciable.

 

Filminfo

OriginaltitelLa Nave del Olvido
GenreDrama, romantik
LandChile
RegissörNicol Ruiz Benavides
Längd72 min
ÅldersgränsEj angivet
Språk talSpanska
Språk textEngelska
Visas från12 december 2021