Folkets Bio i Göteborg söker teknikansvarig maskinist

Föreningen Folkets Bio är sedan 45 år tillbaka en av hörnstenarena i Göteborgs alternativa kulturvärld. Vi driver tre biografer, Hagabion, Bio Aftonstjärnan och Angereds bio, med sammanlagt fem salonger och visningar alla veckans dagar. Arbetet sköts av sex anställda och cirka 150 volontärer.

På grund av pensionsavgång söker vi dig som är förtrogen med biobranschens tekniska utrustning, samt med branschens digitala system för biljetthantering. Vi söker dig som vill ta det tekniska ansvaret, och har erfarenhet, kunnande och förmåga att finna tekniska lösningar. Merit är även att ha kännedom om datanätverk, snickeri, finmekanik och elarbeten som inte kräver specialbehörighet. I tjänsten ingår också inköp av materiel, att utbilda volontärer i maskinrum, brandskydds- och miljöansvar, samt att vara maskinist, dagtid vid behov. Du kommer att få internutbildning på vår utrustning.

Anställningen är tillsvidare, på 60 procent av heltid, under dagtid vardagar. Föreningen har likalön. Övriga förmåner enligt kollektivavtal med Unionen. Provanställning tillämpas.

Tillträde 1 april 2019 eller enligt överenskommelse.

Ansökan och CV ska vara oss tillhanda senast 28 februari 2019 per e-post till styrelsen@hagabion.se eller i brev till Hagabion, styrelsen, Box 7175, 402 33 Göteborg.

Frågor besvaras av Karl Henrik Sax, 0708 639054 eller eller karl-henrik@hagabion.se.